Mesečna vstopnica

Mesečna vstopnica za JumpyLand

Pred pričetkom sezone 2017 smo se v otroškem parku JumpyLand odločili za novost, ki je namenjena lokalnim prebivalcem. Da bi čimveč otrokom iz lokalnega okolja omogočili vsakodnevno zabavo na napihljivih igralih smo se namreč odločili, da poskusno uvedemo možnost nakupa mesečne vstopnice. Le ta je mišljena samo za mesece maj, junij in september. Z uvedbo mesečne vstopnice bomo poskusili tudi v sezoni 2018.

 

 

Cena mesečne vstopnice bo res ugodna - € 29 - in bo vašemu otroku omogočala enourno zabavo od ponedeljka do petka skozi cel mesec. Mesečno vstopnico za mesec maj bomo pričeli izdajati v kolikor bo vsaj 100 interesentov za nakup.

V kolikor vas torej zanima nakup mesečne vstopnice za mesec maj (enourna vstopnina od ponedeljka do petka), vas vabimo da izpolnite obrazec na desni strani. Najkasneje do 25.4.2018 vam bomo sporočili ali bomo omogočili nakup mesečnih vstopnic in na kakšen način jih boste prevzeli.

Vsekakor bo mesečno vstopnico mogoče kupiti le v predprodaji (do 27.4.2018). Po tem datumu bo mogoče kupiti samo dnevne vstopnice.

Ne odlašajte torej in se prijavite v čakalno vrsto za nakup mesečne vstopnice za otroški park JumpyLand za samo € 29. Za več informacij nam lahko pišete na info@jumpyland.si. Število mesečnih vstopnic za mesec maj je omejeno.

    mesečna vstopnica MAJmesečna vstopnica JUNIJmesečna vstopnica SEPTEMBER