Igrala

Shark Slide

Čudovito napihljivo igralo s tematiko morskega psa. Otrokom bo dodatno vzbujala domišljijo dvojna tematika, saj igralo predstavlja na eni strani morski svet podnevi, na drugi pa morski svet ponoči. Otroci se bodo morali najprej povzpeti na vrh "Morskega psa", nato pa spustiti po najvišjem in najdaljšem toboganu v JumpyLandu. Igralo priporočamo otrokom, ki so se že večkrat zabavali na napihljivih igralih.

 

 

mere igrala D x Š x V: 7,00 x 4,00 x 6,00

 

 

mere igrala D x Š x V: 5,00 x 4,10 x 3,70

Pirate Land 

Napihljivi grad Pirate Land je namenjen predvsem skakanju. Kot vsa napihljiva igrala v JumpyLandu so tudi za to igralo značilni morski motivi. Skrivnosten svet piratov bo navdušil vaše najmlajše. Prostornemu skakalnemu delu so dodane domiselne napihljive ovire, ki bodo predstavljale zanimive izzive za vaše otroke. Igralo priporočamo otrokom, ki se prvič srečujejo z napihljivimi igrali.

Galeone Pirata 

Piratska ladja je tista, ki najbolj pritegne radovedne poglede otrok. Njeni realistični in do potankosti dodelani elementi jo naredijo resnično edinstveno. Vaši otroci bodo v njej podoživljali dogodivščine piratov. V Piratski ladji bodo odkrili dva tobogana in prostor za zabavo. Gre za eno izmed tistih igral, kjer so načrtovalci mislili tako na izgled, kot tudi na funkcionalnost. Priporočamo ga otrokom, ki so se že srečevali z napihljivimi igrali.

 

 

mere igrala D x Š x V: 11,00 x 6,10 x 5,00

 

 

mere igrala D x Š x V: 11,50 x 3,30 x 5,20

Ocean Race 

Morska dirka v JumpyLandu! Najnovejša pridobitev otroškega parka JumpyLand je igralo, ki je namenjeno premagovanju ovir in čimprejšnjemu dosegu cilja z zaključnim skokom. Gre za igralo, ki zaradi svojega izgleda in izziva, ki ga predstavlja, takoj pritegne zanimanje otrok vseh starosti. Ob tem velja poudariti, da ga priporočamo predvsem starejšim in izkušenejšim otrokom. Zaključni skok bo namreč za najmlajše po vsej verjetnosti prevelik zalogaj.

Ocean Slide 

Še eno spektakularno in barvito igralo, kjer bodo vaši najmlajši podoživljali čudovit in zabaven svet morskih globin. Spada v kategorijo multiaktivnih igral. Gre namreč za igralo, ki je namenjeno skakanju, premagovanju ovir in spuščanju. Igralo priporočamo za otroke, ki so se z napihljivimi igrali že srečali, vendar si na višje tobogane še ne upajo.

 

 

mere igrala D x Š x V: 7,00 x 4,15 x 4,30

mere igrala D x Š x V: 10,50 x 4,10 x 4,00

Maxi Percorso West - NOVOST 2019

Glede na to, da so se igrala z ovirami izkazala za najbolj zanimiva, smo letos v JumpyLandu dodali še eno. Iz morskih motivov smo naredili preskok na motive iz divjega zahoda. Otroci se bodo najprej splazili skozi šotorčke, nato bodo morali premagati barvne napihljive ovire, splezati na vrh igrala in se na koncu spustiti po dolgem in strmem toboganu. Igralo je primerno za otroke od 5. leta dalje.

Trampolin 

V JumpyLandu se boste lahko zabavali tudi na trampolinu, ki je razdeljen na 3 dele. Ločeni so z mrežo in vsak ima svoj vhod. Vsako mesto je namenjeno enemu uporabniku. Gre za eno najbolj zabavnih in uporabnih igral. Namenjeno je predvsem večjim in izkušenejšim otrokom. Na trampolinu lahko otroci seveda počnejo številne vragolije, kljub vsemu pa svetujemo previdnost in zmerno uporabo igrala.

 

 

mere trampolina D x Š x V: 7,80 x 6,00 x 3,00

 

 

 

 

mere igrišča: D x Š: 12 x 8

Kotiček za najmlajše

V JumpyLandu smo poskrbeli tudi za najmlajše. Kotiček za najmlajše - mini JumpyLand - je namenjen otrokom do največ 3. leta starosti. Uporaba posameznih igral v tem kotičku pa je odvisna tudi od drugih dejavnikov o katerih vas bomo seznali ob vašem obisku. Tukaj bodo torej nekaj zase našli tudi tisti otroci, ki so komaj shodili (recimo v bazenčku z žogicami), kakor tisti, ki radi ustvarjajo in se zabavajo v simpatičnih hišicah. Lahko se bodo zapeljali z raznimi poganjalčki, se igrali z žogami ali spuščali po toboganih. S starši se bodo lahko pomerili v metanju obročkov ali pa v igri 4 v vrsto.

OPOZORILO!

Igrala v otroškem parku JumpyLand so namenjena izključno otrokom. Od staršev pričakujemo, da si bodo igrala najprej ogledali in izbrali primernega za svojega otroka. Predvsem za najmlajše včasih velja, da niso vsa igrala primerna njihovi starosti in izkušnjam. Napihljiva igrala niso namenjena odraslim. Slednjim tako ni dovoljeno stopanje in posedanje po igralih. Enako velja tudi za kotiček za najmlajše, kjer so klopi in stolčki namenjeni izključno vašim otrokom. Svetujemo, da si ob vstopu v otroški park preberete PRAVILA OTROŠKEGA PARKA, ki so objavljena (pritrjena) na hiško (recepcijo) ob vhodu. Poleg tega se določena pravila nahajajo tudi ob posameznih igralih.