Predstavitev parka

Otroški park JumpyLand se nahaja na slovenski obali, v turističnem resortu Adria Ankaran. Ob vstopu v resort boste JumpyLand zagledali približno 100 metrov nižje pod Bowling centrom Adria.

Gre za park, kjer se bodo vaši otroci zabavali na profesionalnih napihljivih igralih in velikem trampolinu. Igrala so namenjena otrokom do največ 10. leta starosti. Imamo pa v JumpyLandu tudi kotiček za najmlajše, kjer se bodo zabavali otroci do 3. leta starosti. Vabimo vas, da si ogledate predstavitev posameznih igral v JumpyLandu.

 

 

Otroški park JumpyLand je odprt od konca meseca aprila pa vse do konca septembra. Obratovalni čas parka je večinoma v popoldanskem in večernem času. Za natančnejše informacije spremljajte urnik JumpyLanda, ki ga večkrat v sezoni ažuriramo.

 

V JumpyLandu smo v sezoni 2016 pripravili tudi številne rojstnodnevne zabave ter zaključna srečanja šolskih in vrtčevskih otrok. Tudi v prihodnje se bomo trudili organizirati razne zabave in srečanja ter njihovo vsebino še dodatno popestriti. Vabimo vas, da si preberete več o naših rojstnodnevnih zabavah ter nas kontaktirate za dodatne informacije ter morebitno rezervacijo termina.