Predstavitev parka

Otroški park JumpyLand se nahaja na slovenski obali, v turističnem resortu Adria Ankaran. Ob vstopu v resort pojdite mimo leve zapornice ob recepciji in sledite smerokazom, ki vodijo do večnamenskega igrišča.

Gre za park, kjer se bodo vaši otroci zabavali na profesionalnih napihljivih igralih in velikem trampolinu. Igrala so namenjena otrokom do največ 10. leta starosti. Imamo pa v JumpyLandu tudi kotiček za najmlajše, kjer se bodo zabavali otroci do 3. leta starosti. Vabimo vas, da si ogledate predstavitev posameznih igral v JumpyLandu.

Otroški park JumpyLand je odprt od sredine meseca junija pa vse do konca avgusta. Obratovalni čas parka je večinoma v popoldanskem in večernem času. Za natančnejše informacije spremljajte urnik JumpyLanda, ki ga večkrat v sezoni ažuriramo.

Od sezone 2022 dalje ponujamo v resortu Adria Ankaran zabavo tudi za malo starejše otroke in odrasle. Za vas smo pripravili lov za zakladom; tri poti - tri težavnostne stopnje. Vabimo vas, da si preberete več o lovu na zaklade ter nas kontaktirate za dodatne informacije ter morebitno rezervacijo termina.