Rojstnodnevne zabave

Praznovanje rojstnega dne v JumpyLandu

V otroškem parku JumpyLand je ponovno mogoče organizirati rojstnodnevne zabave za vaše najmlajše. Kljub novi lokaciji in manjšemu prostoru se bomo potrudili, da bo vaša rojstnodnevna zabava nepozabna. Poskusili se bomo čimbolje prilagoditi vašim željam in potrebam, zato vas prosimo, da si termin praznovanja rojstnega dne rezervirate čimprej. S klikom na naslednjo povezavo lahko preverite ceno in pravila organizacije zabave: Cenik - rojstni dan in Pravila parka.

Mize za vašo zabavo bomo namestili v najbolj prijeten kotiček našega parka, kjer boste imeli nekaj zasebnosti. Morebitne prigrizke in brezalkoholno pijačo si lahko prinesete s seboj, rojstnodnevno torto pa vam lahko shranimo v našem hladilniku. Alkoholno pijačo (pivo, radler) za odrasle je mogoče kupiti izključno v našem baru. Za rezervacije in dodatna pojasnila nam pišite na info@jumpyland.si.

Nekaj namigov pred organizacijo rojstnega dne v JumpyLandu

Po izkušnjah iz prejšnjih let je priporočljiva starost otrok od 3 do 8 let. Glede na velikost skupine, je zaželena tudi prisotnost vsaj 2-3 odraslih oseb, ki bodo aktivno skrbele za otroke. Rojstnodnevna zabava je namenjena otrokom in ne odraslim – najbolje so se obnesle zabave, kjer so starši otroke pripeljali in jih na koncu zabave prevzeli. Rojstnodnevna zabava v JumpyLandu traja največ 2 uri (izjeme so možne po predhodnem dogovoru).