Rojstnodnevne zabave

Praznovanje rojstnega dne v JumpyLandu

V otroškem parku JumpyLand je možno organizirati tudi rojstnodnevne zabave za vaše najmlajše. V sezoni 2016 smo imeli številne rojstnodnevne zabave, v prihodnje pa bomo skušali to storitev še izboljšati in popestriti. Poskušamo se čimbolje prilagoditi vašim željam in potrebam, zato vas prosimo, da si termin praznovanja rojstnega dne rezervirate čimprej. S klikom na naslednji povezavi lahko preverite, katera možnost praznovanja rojstnega dne vam bo bolj ustrezala: Cenik - rojstni dan in Cenik - rojstni dan "brez skrbi"

Mize in senčnike za vašo zabavo bomo namestili v najbolj prijeten kotiček našega parka, kjer boste imeli nekaj zasebnosti. Glede morebitnih prigrizkov vas vabimo, da si jih naročite kar v resortu Adria Ankaran, saj vam bodo v tem primeru tudi shranili rojstnodnevno torto do vrhunca vaše zabave. Podobno velja tudi za pijačo, ki pa jo lahko po želji prinesete tudi s seboj. Za rezervacije in dodatna pojasnila nam pišite na info@jumpyland.si.

Nekaj namigov pred organizacijo rojstnega dne v JumpyLandu

Po izkušnjah iz lanske sezone je priporočljiva starost otrok od 3 do 8 let. Glede na velikost skupine, je zaželena tudi prisotnost vsaj 2-3 odraslih oseb, ki bodo aktivno skrbele za otroke. Rojstnodnevna zabava je namenjena otrokom in ne odraslim – najbolje so se obnesle zabave, kjer so starši otroke pripeljali in jih na koncu zabave prevzeli. Rojstnodnevna zabava v JumpyLandu traja največ 2 uri (izjeme so možne po predhodnem dogovoru).

Novost 2017 – rojstni dan brez skrbi

S pričetkom sezone 2017 uvajamo v JumpyLandu novost glede organizacije otroških rojstnih dnevov. Poleg organizacije klasične rojstnodnevne zabave, se lahko odločite tudi za zabavo, kjer vse prepustite nam. Vse kar morate storiti je, da pripeljete otroka. Za animacijo/zabavo, prigrizke in pijačo bomo poskrbeli mi. Edina vaša skrb bo ostala torta, ki pa jo bomo skrbno shranili in prinesli ob pravem trenutku. Starši slavljenca so seveda lahko prisotni, ostali pa se vrnejo po otroka po končani zabavi. Z otroci se bo ukvarjala naša ekipa, ki bo poskrbela tudi za prigrizke in pijačo. Če slučajno ne boste prisotni na zabavi, bomo poskrbeli tudi za slike in nepozabne spomine. Za več informacij pišite na info@jumpyland.si.